52 бойових зіткнення відбулось на фронті протягом доби

52 бойових зіткнення відбулось на фронті протягом доби

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 8 лютого, відбулось 52 бойових зіткнення. Ворог завдав 13 ракетних та 54 авіаційних ударів, здійснив 37 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені цивільні, серед яких є діти. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

Противник завдав авіаційного удару в районі населеного пункту Стариця Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 20 населених пунктів, серед них Карповичі Чернігівської області; Стара Гута, Бачівськ, Волфине, Кіндратівка, Миропілля, Грабовське, Попівка Сумської області; Уди, Стрілеча, Вовчанськ, Бударки, Чугунівка, Тополі Харківської області.

На Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 4 атаки, на Лиманському – 3, на Бахмутсьокому – 3, на Авдіївському – 17, на Мар’їнському – 11, на Запорізькому та Херсонському – по 1 атаці.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ударів по 2 складах боєприпасів та 2 артилерійських засобах противника.

Посилання скопійовано в буфер обміну