У Кривому Розі планують витратити майже півмільйона гривень на послуги експертів з інвестицій

У Кривому Розі планують витратити майже півмільйона гривень на послуги експертів з інвестицій

Фото: Перший Криворізький

Інститут розвитку міста Кривого Рогу оголосив відкриті торги на послуги експертів із застосування міжнародних практик та розробка інструментів для залучення інвестицій й фінансування проєктів у рамках циркулярної економіки.

Інформацію про це розміщено на сайті держзакупівель Prozorro.

Очікувана вартість послуги становила 494 640 гривень.

За ці кошти виконавець має надати протягом 216 годин:
  1. Супровід експертів з надання консультацій та рекомендацій при розробці документу «Зеленої стратегії міста» щодо можливого створення нових робочих місць в таких секторах, як відновлювана енергетика, енергоефективність, переробка та використання промислових/побутових та відходів від руйнувань, рекомендації для створення сприятливого середовища для бізнесу та економічному розвитку та збільшення потенціальних інвестицій в місто;
  2. Супровід експертів з надання консультацій та рекомендацій при розробці документів з питань пов’язаних з циркулярною економікою та потенціалом використання важливих мінеральних елементів, які не можуть бути видобуті механічно і потребують геохімічних методів і є ключовими для виробництва сучасних технологій, таких як електроніка, енергетична промисловість та медицина (оцінка запасів мінеральних елементів, можливі технології для їх видобутку, рекомендації щодо створення інфраструктури для переробки та збуту мінеральних елементів, приклади використання ключових мінеральних елементів у сучасних технологіях, оцінка попиту на ці елементи в Європі, порівняння потенціалу Кривого Рогу з потенціалом інших країн Європи).

Єдиним учасником стало ТОВ “Нео-Еко Україна” з пропозицією у 479 520 гривень. Наразі на сайті опубліковане повідомлення про намір укласти угоду з ТОВ,

Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, товариство зареєстроване у грудні 2022 року у Києві. Власниками товариства є громадяни Франції. Переможних тендерів у компанії ще не було.

Посилання скопійовано в буфер обміну