Програма «Прихисток»: як криворіжцям отримати компенсації

Програма «Прихисток»: як криворіжцям отримати компенсації

Фото: kr.gov.ua

Урядова соціальна програма "Прихисток" , яка функціонує вже майже два роки, продовжує забезпечувати компенсації для власників житла у Кривому Розі, які надали притулок переселенцям. У період з 1 по 5 лютого відбувся черговий етап прийому заяв на компенсацію.

Про це повідомляється на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

За січень 1825 криворіжців подали заяви на отримання компенсації. Прийом заяв проводився і у вихідні, враховуючи, що 3 та 4 лютого були вихідними. В ці дні 484 власники житла скористалися такою можливістю.

Лідером за прийомом заяв став Головний офіс Центру "Віза" на площі Молодіжній, 1.

Зараз програма "Прихисток" знову забезпечила підтримку тим, хто найбільше потребує допомоги у фінансовому плані чи в умовах специфічних обставин. Крім того, 639 заяв було подано онлайн, що свідчить про популярність електронних сервісів серед криворіжців.

Постановою КМУ від 29.12.2023 №1413 внесено зміни до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб. Зокрема змінено бланки заяви на компенсацію та повідомлення про безоплатне розміщення ВПО або зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні. Ознайомитись з актуальною інформацією ви можете на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») у розділі «Послуги» - «Прихисток».

користувачі послуг

Посилання скопійовано в буфер обміну