На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 13 атак ворога

На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 13 атак ворога

Фото: Генштаб ЗСУ

На Авдіївському напрямку ЗСУ відбили 8 атак неподалік Новобахмутівки, Авдіївки та ще 5 атак біля Первомайського та Невельського Донецької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Протягом доби відбулось 51 бойове зіткнення.
На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 7 атак біля Синьківки та східніше Піщаного Харківської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

Також на Лиманському напрямку українські воїни відбили 4 атаки в районах Серебрянського лісництва Луганської області та Тернів Донецької області.

Крім цього, на Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 3 атаки поблизу Іванівського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку українські воїни відбили атаку ворога поблизу Золотої Ниви Донецької області.

Також на Запорізькому напрямку нашими захисниками відбито атаку загарбників північніше Приютного Запорізької області.

«Ворог не відмовляється від наміру вибити українські підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби здійснено 7 безуспішних спроб штурму позицій наших військ», — йдеться на сторінці.

Впродовж дня авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ударів по 2 засобах протиповітряної оборони, 4 артилерійських засобах та станції радіоелектронної боротьби противника.

Посилання скопійовано в буфер обміну