У Кривому Розі правоохоронці затримали підозрюваного, який поцілив у будинок з РПГ

У Кривому Розі правоохоронці затримали підозрюваного, який поцілив у будинок з РПГ

Фото: Поліція Дніпропетровської області

Криворізькі правоохоронці затримали підозрюваного, який поцілив у будинок з РПГ. Сьогодні, 26 січня, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Нагадаємо, 25 січня у Тернівському районі Кривого Рогу невідомий спричинив вибух у квартирі. Правоохоронці з'ясували, що невідомий поцілив у будинок з ручного протитанкового гранатомета.

Зазначається, на місці злочину працювали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції, вибухотехніки та кінологи.

Внаслідок вибуху пошкоджень зазнали декілька квартир.

Криміналісти спільно з вибухотехніками за допомогою технічних засобів криміналістичної лабораторії оглянули місце злочину та вилучили фрагменти вибухового пристрою, встановили ймовірне місце пострілу.

Службовий собака — німецька вівчарка Вайс по слідах привів з вулиці до сусіднього будинку, де підозрюваний залишив відстріляний гранатомет.



Протягом декількох годин оперативникам вдалось встановити місце перебування стрілка та затримати його.

36-річного чоловіка, раніше судимого за тяжкі злочини, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

25 січня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Посилання скопійовано в буфер обміну