За добу на фронті сталось 82 бойових зіткнення

За добу на фронті сталось 82 бойових зіткнення

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом останньої доби сталося 82 бойових зіткнення. Загалом ворог випустив 2 ракети та здійснив 19 авіаційних ударів, провівши також 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Внаслідок терористичних атак з боку російських сил, на жаль, є втрати серед цивільного населення – загиблі та поранені. Житлові будинки та інша цивільна інфраструктура зазнали руйнувань та пошкоджень.

Об'єктами авіаційних ударів стали: Комісарове в Харківській області; Серебрянське лісництво в Луганській області; Терни, Роздолівка, Дружківка, Авдіївка, Георгіївка, Новомихайлівка, Костянтинівка в Донецькій області; Ставки в Миколаївській області.

Водночас наші війська продовжують активні дії, завдаючи втрат окупаційним військам в живій силі та техніці, виснажуючи ворога вздовж усієї лінії фронту. Протягом минулої доби підрозділи ракетних військ ударили по трьох районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки, а також по одній важливій цілі противника.

Посилання скопійовано в буфер обміну