За минулий тиждень у Кривому Розі трапилось 37 ДТП

За минулий тиждень у Кривому Розі трапилось 37 ДТП

Фото: Перший Криворізький

У Кривому Розі з 15 по 21 січня 2023 року трапилося 37 дорожньо-транспортних пригод, з яких 12 аварій були з потерпілими.

Про це повідомив голова військової адміністрації Криворізького району Євген Ситниченко з посиланням на управління патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Зазначається, за даними управління патрульної поліції в Дніпропетровській області у Кривому Розі за минулий тиждень опрацьовано 1346 завдань.

Також поліцейські склали 1053 адміністративних матеріалів, з них 198 протоколів та 855 постанов, зокрема складено 66 протоколів за статтею 130 КУпАП.

Згідно з даними Криворізького районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, протягом минулого тижня співробітники ДСНС здійснили 60 виїздів, ліквідовано 23 пожежі. Внаслідок пожежі, одна людина загинула.

Крім цього, надзвичайники виявили і знищили один вибухонебезпечний предмет.

За оперативною інформацією Криворізького районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області, за минулий тиждень у середньому за добу правоохоронці опрацювали близько 550 викликів від 15 громад Криворізького району, включно з містом Кривий Ріг.

За минулий тиждень внесено 315 відомостей до ЄРДР.

Розкрито 199 кримінальних проваджень.

Посилання скопійовано в буфер обміну