Оновлено

Ракетна атака по Україні 23 січня: що відомо

Ракетна атака по Україні 23 січня: що відомо

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 23 січня, вранці українські військові зафіксували виліт декількох російських стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Згодом Повітряні сили ЗСУ повідомили про ризик запуску ракет.

Київ

Внаслідок ракетного удару у Святошинському районі зафіксовано загоряння припаркованих автомобілів. Деталі з’ясовуються. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

Загоряння в кількох квартирах житлового будинку в Солом'янському районі Києва

У Печерському районі столиці влучання в нежитлову будівлю. Підрозділи екстрених служб прямують на місце.

У Солом'янському районі в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею повибивало вікна.



Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

Оновлено о 08:08
У Святошинському районі Києва горить квартира, там виявили одну потерпілу. Внаслідок падіння уламків у будинку пошкоджені балкони з 1 по 5 поверхи — повідомив мер Кличко.

Оновлено о 08:21

Наразі відомо про п'ятьох постраждалих за різними адресами в Солом'янському районі — всіх госпіталізували, повідомив Кличко. У Святошинському районі внаслідок падіння уламків в квартирі, де сталася пожежа, виявили одну потерпілу

Оновлено о 08:24
Не здетоновану бойову частину ракету виявили у квартирі будинку в Святошинському районі Києва. Відбувається евакуація людей з будинку, повідомляє мер міста

Оновлено о 08:36

Наразі 9 людей постраждали в Солом'янському та Святошинському районах внаслідок ранкової атаки ворога, 8 людей госпіталізували, повідомив Кличко.

Оновлено о 10:36

Віталій Кличко: Внаслідок російської ракетної атаки на цю годину в столиці 20 постраждалих. Із них 13 – госпіталізовані, в тому числі троє дітей.

Оновлено о 11:43, за даними Міністерства внутрішніх справ України.

Попередньо, унаслідок ворожого обстрілу столиці одна людина знаходиться в стані клінічної смерті, ще 21 — отримали поранення.

Святошинський район:загоряння 2 автомобілів біля житлового будинку, зруйновано балкон, евакуйовано 19 осіб. На одній із адрес — загоряння в 3 квартирах з руйнуванням балконів з 1 по 5 поверх, попередньо виявили однупостраждалу та передали її медикам. Жінка знаходиться в стані клінічної смерті, лікарі борються за її життя.

Рятувальники вивели на свіже повітря 30 осіб. За іншою адресою, — загоряння у двоповерховій будівлі. Також через ворожий обстріл пошкоджено 5 автомобілів.

Солом’янський район: частково зруйновано двоповерхову будівлю спортивної зали, без загоряння, госпіталізували семеро постраждали.

Печерський район: загоряння одноповерхової нежитлової будівлі. Наразі пожежу ліквідували.

Харків

У Харкові пролунало кілька вибухів — про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

Зазначимо, це вже друга атака на Харків за кілька годин: о четвертій ранку росіяни обстріляли місто ракетами, попередньо, С-300, вдаривши по цивільній інфраструктурі. Один будинок пошкоджений.

Оновлено о 07:53
«Внаслідок ранкового обстрілу маємо повну руйнацію під'їзду багатоквартирного будинку у Харкові. Зараз рятівники намагаються розібрати завали, аби знайти під ними людей», — повідомив Ігор Терехов.

Також в одній з найпостраждаліших частин Київського району немає світла, частково води. Відповідні служби працюють над усуненням наслідків ворожих обстрілів.

Оновлено о 08:21

У Харкові внаслідок влучання окупантів по житловому будинку загинула 59-річна жінка, повідомив голова ОВА Синєгубов. Чотири людини госпіталізовані до медичної установи, серед них десятирічна дівчинка. Дві жінки перебувають у важкому стані.

Оновлено о 08:46

У Харкові госпіталізували 11 поранених, 2 жінки у важкому стані

Оновлено о 12:03

З-під завалів у Харкові витягли чоловіка, на щастя, живого, — мер Ігор Терехов. За словами чоловіка, під руїнами залишаються його дружина та дитина.

Оновлено о 12:47

Кількість загиблих унаслідок обстрілу Харкова зросла до п'яти людей. У лікарні померли 2 поранені жінки. 46 людей поранені — Офіс Генпрокурора.

У лікарні померла 59-річна поранена — повідомив керівник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

Окупанти завдали по житловим районам міста близько 12 комбінованих ракетних ударів системами С-300, Х-32 та «Іскандер», повідомив керівник ОВА Синєгубов

Оновлено о 12:58

Кількість поранених через ракетний обстріл Харкова зросла до 51 людини — очільник ОВА.

Оновлено о 15:31

У Харкові кількість загиблих зросла до 6. З-під завалів деблоковують тіло загиблої 21-річної жінки — голова ОВА Синєгубов.


Посилання скопійовано в буфер обміну