На Запорізькому напрямку українські захисники відбили 7 атак ворога

На Запорізькому напрямку українські захисники відбили 7 атак ворога

Фото: Генштаб ЗСУ

На Запорізькому напрямку українські воїни відбили 7 атак російських окупантів західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Загалом протягом минулої доби відбулося 68 бойових зіткнень.
В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 7 атак ворога біля Синьківки Харківської області.

Також на Лиманському напрямку українські воїни відбили 5 атак окупантів поблизу Тернів, Ямполівки Донецької області та ще 6 атак неподалік Білогорівки Луганської області.

Крім цього, на Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 7 атак противника східніше Григорівки, Богданівки, Іванівського та Кліщіївки Донецької області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Сили оборони протягом минулої доби відбили 5 атак окупантів в районах Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 12 атак південніше Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони відбили 5 атак.

На Шахтарському напрямку противник наступальних дій не вів.

В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку сили оборони надалі продовжують заходи із розширення плацдарму.

Водночас українська авіація протягом доби завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу, 1 пункту управління, 3 артилерійських засобах та 1 засобу ППО противника.

Посилання скопійовано в буфер обміну