На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 36 атак ворога

На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 36 атак ворога

Фото: Генштаб ЗСУ

На Авдіївському напрямку, українські захисники відбили 22 атаки ворога в районах Новокалинового, Новобахмутівки, Авдіївки та ще — 14 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Загалом протягом доби відбулось 114 бойових зіткнень.

На Куп’янському напрямку наші захисники відбили 18 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка, Петропавлівка, Табаївка, Берестове Харківської області.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили 14 атак ворога в районах Тернів, Ямполівки Донецької області та ще 7 атак в районах Серебрянського лісництва, Білогорівки Луганської області.

Крім цього, на Бахмутському напрямку, підрозділи Сил оборони України відбили 2 атаки противника в районі Богданівка Донецької області де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався покращити тактичне положення.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони України продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де ворог 13 разів намагався покращити тактичне положення.

На Шахтарському напрямку сили оборони відбили 4 атаки противника в районах західніше Старомайорського та південніше Урожайного Донецької області.

На Запорізькому напрямку українські захисники відбили 4 атаки ворога в районах західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.

Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 5 районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських загарбників.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 1 пункту управління російських окупантів.

Посилання скопійовано в буфер обміну