Двоє криворіжців поїдуть у США на змагання Повітряних сил та морської піхоти

Двоє криворіжців поїдуть у США на змагання Повітряних сил та морської піхоти

Фото: Перший Криворізький

Двоє криворіжців стали учасниками Національної збірної, яка поїде на змагання Повітряних Сил та морської піхоти. Першість відбудеться у Сполучених Штатах Америки навесні цього року.

Про це йдеться у Telegram-каналі Криворізької районної військової адміністрації.

Назар Лозовий, ветеран ЗСУ, та Ігор Троян, військовослужбовець ЗСУ. У відбіркових змаганнях взяли участь 168 військових та ветеранів з усіх куточків України. Відбір проходив за трьома критеріями: фізична підготовка - 50%, психологічна та соціальна складова - по 25% кожна.

Назар Лозовий - справжній незламний боєць. Отримавши важкі поранення і втративши обидві ноги, чоловік не впав духом і почав активно займатися спортом. Саме завдяки адаптивним видам спорту і спілкуванню з однодумцями ветеран продовжує вести активне соціальне життя та підтримує інших військових, які переживають складні періоди в житті.

ветеран Назар Лозовий Кривий Ріг

Ігор Троян отримав проникаюче вогнепальне поранення, коли потрапив під артилерійський обстріл на Херсонщині. Менше з тим, чоловік вирішив зробити все можливе, щоб на власному прикладі показати своїм побратимам і всім українцям, що сила духу наших захисників і захисниць непереборна.

Ігор Троян Кривий Ріг

Посилання скопійовано в буфер обміну