Що зараз транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Що зараз транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах міста.

Феррарі. Спорт, біографічний, трилер, 16+

Літо 1957 року. Колишній автогонщик Енцо Феррарі переживає кризу. Банкрутство переслідує компанію, яку вони з дружиною Лаурою започаткували десять років тому.

Їхній шлюб отримує одне випробування за іншим: спочатку – втрату єдиного сина і законного спадкоємця, після – визнання та прийняття сина, народженого Енцо поза шлюбом. Щоб врятувати сімейний бізнес, Феррарі вирішує ризикнути та поставити усе на Мілле Мілья – культову гонку довжиною 1000 миль Італією.

Квитки коштують від 140 гривень.

Бджоляр. Бойовик. трилер, 16+

«Бджоляр» – це екшн, який розповідає про Адама Клея (Джейсон Стейтем), колишнього оперативника суперсекретної організації. Його тихе та спокійне життя припиняється після смерті давньої знайомої. Адам вирішує знову застосувати свої «унікальні навички» і взяти правосуддя у свої руки.

Квитки коштують від 130 до 140 гривень.

Аквамен і загублене королівство. Пригоди, фантастика, екшн, 12+

Чорна Манта не зміг перемогти Аквамена з першого разу, але не полишив бажання помститися за смерть батька. Проте цього разу він ще небезпечніший і прагне знищити свого ворога раз і назавжди. Чорна Манта використовує міць міфічного Чорного Тризуба, який пробуджує давню зловісну силу.

Щоб зупинити його, Аквамен звернеться до свого ув'язненого брата Орма, колишнього короля Атлантиди, щоб укласти неочікуваний союз. Вони повинні відкинути розбіжності, щоб захистити королівство і врятувати сім'ю Аквамена та світ від знищення.

Квитки коштують від 130 до 140 гривень.

Переліт. Анімація, пригоди, комедія, 0+

Нова анімаційна пригода від Illumination – творців таких хітів, як «Посіпаки», «Нікчемний Я», «Співай» і «Секрети домашніх тварин», на великих екранах! Цього Різдва вирушайте у яскраву сімейну подорож далеко за межі звичного в оригінальній історії «Переліт»!

Квитки коштують від 130 гривень.

Нічний заплив. Трилер, жахи, 16+
.
Колишній бейсболіст Рей Воллер переїжджає до нового будинку зі своєю дружиною Євою, донькою Іззі та сином Елліотом. Сподіваючись повернутися у професійний спорт, Рей переконує Єву, що басейн на задньому дворі нового будинку буде розвагою для дітей та забезпечить фізіотерапію для нього.

Але страшна таємниця будинку затягне сім'ю в безодню неминучого жаху.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну