Підприємців з Кривого Рогу підозрюють у розкраданні бюджетних коштів

Підприємців з Кривого Рогу підозрюють у розкраданні бюджетних коштів

Фото: Прокуратура

Підприємців з Кривого Рогу підозрюють в розкраданні бюджетних коштів, виділених на ремонт їдальні військової частини.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону у Facebook.

Директор, виконавчий директор товариства з обмеженою відповідальністю та інспектору з технічного нагляду, змовившись, розкрадали бюджетні кошти у особливо великих розмірах, які виділили на проведення капітального ремонту будівлі їдальні однієї з військових частин.

Зокрема, склали та підписали акти виконаних робіт, в які були внесені завідомо неправдиві відомості щодо об'ємів виконаних робіт.

Цим завдали збитків державі більш ніж на 3,7 мільйона гривень.

За результатами обшуків у підозрюваних вилучили 580 тисяч гривень, транспортні засоби, комп’ютерну техніку, чисельну кількість банківських карток, печатки, а також документи що стосуються господарської діяльності вказаного товариства.

Їм повідомили про підозру за фактом заволодіння майном, шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому у великих розмірах, у складі організованої групи, а також складання та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки (частина 2 стаття 28, частина 5 стаття 191, частина 2 стаття 366 Кримінального кодексу України).

За вчинене їм загрожує від 7 до 12 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Посилання скопійовано в буфер обміну