Оновлено

Ракетна атака на Україну: що відомо

Ракетна атака на Україну: що відомо

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 8 січня, Росія масово атакувала Україну різними типами ракет. У Кривому Розі мешканці міста також чули вибухи.

Харків

Зранку ворог атакував Харків. У місті було щонайменше чотири удари.

«Окупанти завдали мінімум чотири удари по Харкову. Тип озброєння встановлюється. На цю хвилину — без постраждалих. Інформація оновлюється», — написав керівник ОВА Олег Синєгубов.

Оновлено о 07:59

У місті Зміїв зафіксоване влучання у приватний будинок. Медики надають допомогу двом постраждалим, за попередніми даними, під завалами перебувають ще дві людини.

Оновлено о 08:04

«Цього ранку ворог бив по промисловим об?єктам міста. Є пожежа та на даний момент одна постраждала жінка. Пожежу вже гасять наші рятівники, з пораненою працюють медики»,написав мер Харкова Ігор Терехов.
Хмельницький
У Хмельницькому пролунали декілька вибухів вибухів. Жителі міста їх чули вранці, 8 січня. У місті та області повітряна тривога оголошена від 06:20 ранку й тривала до 08:25.

Перший вибух у Хмельницькому пролунав о 07:20 ранку. Згодом у місті було чутно ще два вибухи.

У Повітряних Силах ЗСУ повідомляли про загрозу застосування крилатих ракет для Старокостянтинова та Шепетівки.

Запоріжжя

У Запоріжжі також було чути звуки вибухів. Про це повідомляють кореспонденти Суспільного.

«Інформацію про кількість та наслідки ракетних ударів по території міста Запоріжжя та населеним пунктам Запорізької області буде оприлюднено після відбою тривоги. Не допомагайте ворогові, дотримуйтесь інформаційної тиші» — прокоментував керівник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Оновлено о 08:13

«Російські терористи атакують Запоріжжя На жаль, є постраждалі. На місцях починають працювати відповідні служби. Знаходьтеся у безпечних місцях», —про це у соцмережі написав Анатолій Куртєв, секретар Запорізької міської ради.

Оновлено о 08:24

Внаслідок ракетної атаки станом на 08:00 відомо про двох постраждалих - чоловіка та жінку. Інформація попередня та може доповнюватися. На місцях ударів працюють оперативні та рятувальні служби.

Про це повідомив керівник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Одеса

Оновлено о 08:45

В Одеському районі впали уламки одного зі збитих ворожих безпілотниківОВА.

Внаслідок цього спалахнула пожежа, яку було оперативно ліквідовано. На щастя, руйнувань та постраждалих немає. За попередньою інформацією, 7 дронів в небі над регіоном знищили сили ППО


Посилання скопійовано в буфер обміну