Українська авіація протягом доби задала 12 ударів по ворогу

Українська авіація протягом доби задала 12 ударів по ворогу

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 12 районах зосередження особового складу противника.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу Збройних сил України.

Також протягом доби на фронті відбулось 56 бойових зіткнень. Водночас підрозділи ракетних військ уразили 2 зенітно-ракетних комплекси, артилерійську систему та склад паливно-мастильних матеріалів противника.
Крім цього, на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 5 атак поблизу Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

На Лиманському напрямку окупанти наступальних дій не вели.

Також українські військові на Бахмутському напрямку відбили 5 атак біля Богданівки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області, де ворог безуспішно намагався покращити тактичне положення.

Читайте також: Армія РФ застосувала Ту-95 у масованій ракетній атаці 2 січня

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 4 атаки ворога неподалік Новобахмутівки, Бердичів, Авдіївки та ще 14 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався покращити тактичне положення.

На Мар’їнському та Шахтарському напрямках ворог наступальних дій не вів.
На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили атаку противника неподалік Роботиного Запорізької області, де ворог намагався відновити втрачене положення.

Також на Херсонському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Червоного Маяка Херсонської області. Артилерійських обстрілів противника зазнали Берислав, Тягинка, Херсон та Білозерка Херсонської області.

Посилання скопійовано в буфер обміну