Оновлено

Ракетна атака по всій Україні: що відомо про наслідки вибухів

Ракетна атака по всій Україні: що відомо про наслідки вибухів

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 29 грудня, РФ розпочала масовану ракетну атаку на Україну. За повідомленнями Повітряних сил, окупанти застосовують крилаті та балістичні ракети.

У Дніпрі пролунала серія вибухів.
Окупанти спрямували ракети на Дніпропетровщину. Наразі ще небезпечно. Особлива увага – Кривий Ріг та Дніпро. У Дніпрі містяни чули серію гучних вибухів.

У Дніпрі через ракетний удар загинули п'ятеро людей.

За попередньою інформацією Ігора Терехова, Харків обстрілювали двома видами ракет - С-300 та Х-22. Наразі відомо про щонайменше 8 прильотів по місту. Попередньо по Київському та Холодногірському районах, але інформація уточнюється. Є проблеми з подачею електрики для транспорту, але фахівці вже працюють над відновленням електропостачання. Поки ж задіяли тролейбуси на автономному ходу.

В Києві працює ППО. КМВА закликає залишатись в укриттях. У Подільському районі палає складське приміщення. Всі служби на місці, — Кличко.

Зафіксовано падіння уламків також в Подільському та Святошинському районах столиці. Попередньо, є загоряння житлового багатоповерхового будинку. Інформація уточнюється.

Третя хвиля за сьогодні ударів по Харкову.

Львів, Харків, Одеса: що відомо про удари окупантів.

Наразі 5 постраждалих у столиці. У Подільському районі двом чоловікам медики надали допомогу на місці. Одного постраждалого госпіталізували в Святошинському районі та двох - у Шевченківськом.

Вибухом пошкоджена будівля станції метро «Лук'янівська». Станція працює як укриття. Поїзди прослідують станцію без зупинки, — Кличко.

За попередньою інформацією більше 10 шахедів атакували Львівщину. Загоряння у на об?єкті критичної інфраструктури у Львові. На місці працюють оперативні служби. Інформації про жертв немає.О 8:20 знов чути вибухи, — Садовий.

Попередні наслідки ракетного удару по столиці від КМВА:
  • В Шевченківському районі попередньо є пошкодження житлового будинку. Також є загоряння на території гаражів.
  • В Святошинському зафіксовано загоряння житлового багатоповерхового будинку. На іншій локації є загоряння припаркованих автомобілів.
  • Попередньо, один потерпілий.
  • В Подільському р-ні є загоряння на території складських приміщень. Попередньо багато постраждалих.
  • Інформація оновлюється і уточнюється.
  • В Дарницькому районі є пошкодження житлового будинку. Попередньо, без потерпілих та загоряння.
Цілями ворога стала соціальна й критична інфраструктура, повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі.
  • Влучання в пологовий будинок і торговий центр у Дніпропетровській області.
  • У Харкові внаслідок масованої атаки виникли проблеми з електропостачанням.
  • У Львові, на Сумщині та в Одесі пошкодження житлових будинків.
  • У Києві пошкоджено будівлю станції метро "Лук'янівська" та житлові будинки в кількох районах.Зафіксовано також пошкодження у Львівській, Запорізькій та Київській областях.

Більшість повітряних цілей були збиті.

Оновлено о 13:44 стало відомо, що кількість загиблих зросла до 6 людей. Пошукові роботи рятувальники завершили.

Посилання скопійовано в буфер обміну