У Криворізькому районі затримали трьох чоловіків за розбійний напад

У Криворізькому районі затримали трьох чоловіків за розбійний напад

Фото: Поліція Дніпропетровської області

Трьох раніше судимих чоловіків затримали за підозрою у злочинному нападі на сімейну пару в селі Лозуватської громади Криворізького району.

Про це йдеться на сторінці Поліції Дніпропетровської області.

7 червня нападники увірвалися до будинку, де побили та зв’язали 73-річну жінку, після чого заволоділи цінним майном та заощадженнями родини.
Злочин стався 7 червня близько 7-ї години ранку в одному із сіл Лозуватської територіальної громади Криворізького району. Як встановили правоохоронці, місцеві жителі віком 36, 32, та 25 років заздалегідь домовилися про вчинення злочину. Раніше судимі чоловіки увірвалися до будинку, побили жінку, зв’язали їй руки і ноги, після чого знайшли сховок родини, звідки забрали понад 1,5 млн гривень, 27 тисяч євро, 30 тисяч доларів, а також ювелірні прикраси.

26 грудня правоохоронці зі силової підтримки поліції особливого призначення провели обшуки вдома у підозрюваних. У них вилучили пістолет, боєприпаси, викрадені золоті прикраси та срібну монету, а також наркотичні речовини, обладнання для відеоспостереження, рації, мобільні телефони та інші речові докази. Все вилучене направили на експертне дослідження.

Наразі двом чоловікам повідомили про підозру та вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Всіх учасників затримали.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну