Актуальне

Криворіжці скаржаться на керуючу компанію, що не ремонтує будинок

Криворіжці скаржаться на керуючу компанію, що не ремонтує будинок

Фото: Перший Криворізький

Вже понад чотири роки компанія-управитель не ремонтує дах будинку у Кривому Розі.

До редакції “Першого Криворізького” звернулись мешканці будинку №34, розташованого на проспекті Гагаріна. Вони скаржаться на бездіяльність керуючої компанії “Сітісервіс-КР”, яка за їхніми словами, не ремонтує дах будинку, який ще у 2019 році пошкоджено під час буревію.

З того часу жителі будинку звертались до “Сітісервіс-КР” з вимогою виконати ремонт даху, відремонтувати зруйновані колодязі вентиляційних шахт, водовідводи, фронтони, прибрати аварійні дерева. Заявники отримали відповідь, що ремонт запланований на 2019 рік, але він так і не був проведений.

Мешканці будинку №34 писали скарги та заяви у міськвиконком, до директорки “Сітісервіс-КР”, проте справа, за їхніми словами, не зрушилась.

Наразі покриття даху пошкоджене гілкою дерева. Стеля у квартирах в будинку виглядає так:


“Це тягнеться не один день, це триває вже кілька років, але ніхто не хоче займатися цією справою. Ми сплачуємо вчасно гроші за послуги, але не отримуємо їх”
, — говорить мешканець будинку Валерій.

Щоб отримати коментар щодо ситуації, редакція “Першого Криворізького” намагалась зв’язатись з керівництвом “Сітісервіс-КР” за номером, вказаним у профілі компанії у Google, але він виявився недійсним. Наразі позиція компанії нашому медіа невідома, втім ми готові опублікувати її додатково.

Криворіжці можуть залишати свої заявки на ремонт за гарячим номером керуючих компаній 0800-501-346.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Редактор: Софія Скиба

Посилання скопійовано в буфер обміну