Актуальне

Декларація Сергія Кушніра: які доходи у голови Тернівської райради Кривого Рогу

Декларація Сергія Кушніра: які доходи у голови Тернівської райради Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Сергій Кушнір, голова Тернівської райради Кривого Рогу, у своїй декларації за 2022 рік вказав свої доходи та своєї дружини — Олени Кушнір.

Нагадаємо, у перші тижні повномасштабного вторгнення Росії після 24 лютого 2022 року обов'язкове подання декларацій було призупинене. А 10 грудня 2023 року Національне агентство з питань запобігання корупції відкрило реєстр, в якому усі охочі можуть ознайомитися із деклараціями державних службовців.

Сергія Кушніра обрали головою Тернівської райради 12 грудня 2021 року, після того, як висловили недовіру його попереднику на цій посаді — Антону Недоступу, якого обрали на місцевих виборах у 2020 році.

Сергій Кушнір не вказав у своїй декларації за 2022 рік жодного об'єкта нерухомості, автотранспорту, цінних паперів та нематеріальних або грошових активів.

Доходи, в тому числі подарунки

Джерело доходу
Вид доходурозмір доходу у гривняхОсоба, яка отримала дохід
Виконком Тернівської райрадиЗаробітна плата742286Сергій Кушнір
ПрАТ "ПівнГЗК"Заробітна плата92470Олена Кушнір
ПрАТ "ПівнГЗК"дарунки420Олена Кушнір
Профспілка працівників "ПівнГЗК"дарунки385Олена Кушнір
Профспілка працівників держустановдарунки185Сергій Кушнір
Профспілка працівників держустановВиплати чи відшкодування, які здійснюються професійними спілками своїм членам400Сергій Кушнір
836146

Грошові активи

У родини Кушнірів відкрито 6 рахунків у різних банківських установах: 4 рахунки у Приватбанку, які належать Сергію Кушніру та 2 у ПУМБ, що належать Олені Кушнір. Суми грошей, що знаходяться на рахунках, у декларації не вказані.


декларація Сергія Кушніра Кривий Ріг

Серед керівників районних рад у місті Кривий Ріг ми не змогли знайти декларації двох посадовців: Сергія Жеребила — голови Інгулецької райради, який є військовослужбовцем, а також Катерини Белоусової — голови Центрально-Міської райради, чий чоловік нині у лавах Збройних сил.

Декларації інших криворізьких очільників райрад редакція 1kr.ua висвітлює у спецпроєкті “Е-декларації

Редактор: Софія Скиба

Посилання скопійовано в буфер обміну