Гороскоп на 2024 рік: астрологічний прогноз для 12 знаків зодіаку

Гороскоп на 2024 рік: астрологічний прогноз для 12 знаків зодіаку

Фото: Перший Криворізький

Гороскоп – це додатковий спосіб звернути увагу на можливості, які відкриє рік Дракона, і можливі труднощі, які він підкине. Звісно, що у кожного своє відношення до астропрогнозів, але редакція «Першого Криворізького» вже традиційно перед Новим роком підготувала гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2024 рік.

Астрологи говорять, що 2024 рік Дракона буде багатий на різні події, від яких ми вже і так встигли втомитися, а торкнуться вони всіх сфер нашого життя.

Овен


Представників цього знаку зодіаку очікує успішний рік у фінансовому плані. Але для цього і доведеться добре попрацювати. Втім, отримання гранту чи виграш у лотерею також виключати не треба. У взаєминах з людьми необхідно уникати дратівливості – вона стане причиною негативу як у професійному, так і в особистому житті.

Телець


А ось для тельців будь-які досягнення – як професійні, так і фінансові – стануть результатом старанної роботи. І якщо налаштуватись на старанну хвилю з перших днів року, то вже у другій половині можна отримати очікувані результати. Велика ймовірність змін, які можна назвати революційними: вони перевернуть життя з ніг на голову – буквально.

Близнюки


Велика ймовірність того, що близнюки цього року змінять не лише місце роботи, а й сферу діяльності, і це їм піде на користь. А у стосунках із партнерами – як на роботі, так і в особистому житті – буде потрібно максимум такту та терпіння.

Рак


Раків цього року чекає успіх, який прийде за допомогою зв'язків – як старих, так і нових. Особливої уваги вимагатимуть члени сім'ї – від дітей, які в такому разі потішать успіхами у навчанні та спорті, до літніх родичів – їм це додасть бадьорості та, як наслідок, активності.

Лев


На представників цього знаку у 2024 році очікують кардинальні – воістину революційні – перетворень, які змінять життя повністю. Їм необхідно приготуватися до турбулентності – зміни роботи, переїзду, змін в особистому житті, яка змінить її якість на краще. Цього року точно не варто допускати маніпуляцій від оточуючих людей.

Діва


Діви нарешті цього року можуть перестати перейматися – у червні їхній знак залишить Чорний Місяць, який ускладнював їхнє життя в останні дев'ять місяців. Енергію, що звільнилася в результаті, можна буде витратити на успішну професійну діяльність і, як наслідок, просування кар'єрними сходами.

Терези


А от на Терезів очікує рік під знаком Чорного Місяця, який увійде на знак у червні. Доведеться відповідати за вчинки, здійснені протягом кількох попередніх років, проте тим, хто не відчуває за собою жодної провини, турбуватися нема про що. Щодо жінок, то вони можуть дізнатися про вагітність – особливо це важливо для тих, хто вже втратив надію на появу дитини. Попри те, що у фінансах недоліку не буде, витрачати їх необхідно економно.

Скорпіон


У Скорпіонів рік мине під знаком змін – від переїзду до нового будинку чи квартири до еміграції та ПМП. Роботи буде багато, а, отже, фінанси не забаряться, але важливо пам'ятати про те, що всіх грошей не заробиш – необхідно знаходити час для відпочинку.

Стрілець


А на представників цього знаку чекає не просто переїзд, а відрив від їхнього коріння. І саме це відкриє для них професійні та фінансові перспективи, про які вони досі не могли і мріяти, дозволить їхнім дітям знайти життєву перспективу та скинути – навіть візуально – кілька років: поява молодих коханців стане найкращим доказом цього.

Козоріг


Козороги, поєднавши професійну діяльність із особистим життям, отримають довгоочікуваний офіційний статус у тих сферах, це може бути довгоочікувана посада або свідоцтво про шлюб. А ось від занять екстремальними видами спорту астрологи радять відмовитись. Обачність на дорогах також не буде зайвою.

Водолій



Водолії можуть зіткнутися з несподіваним і незрозумілим ефектом: багато чого в їхньому житті буде зовсім не таким, як може здатися не тільки на перший, а й на другий погляд, тому не варто – особливо у стосунках – робити поспішних висновків і рубати з плеча.

Риби


Рибам астрологи радять цього року нарешті не боятися заявити про себе, до того ж на повний голос. Для цього однаково добре годиться як основна професійна діяльність, так і хобі, яке цілком може стати бюджетотворчим заняттям, головне підходити до вирішення завдань з креативної точки зору. А ось отримані гроші краще витрачати на власні потреби, тому що інвестиції можуть не увінчатися успіхом.

Редакція «Першого Криворізького» бажає читачам спокійних свят та мирного неба у 2024 році!


Посилання скопійовано в буфер обміну