Встановити автобусне сполучення між районами Ювілейної та станції Кривий Ріг-Головний: петиція

Встановити автобусне сполучення між районами Ювілейної та станції Кривий Ріг-Головний: петиція

Фото: Перший Криворізький

26 грудня у Кривому Розі місцевий житель зареєстрував петицію до депутатів міської ради, в тексті якої просить встановити автобусне сполучення між районами Ювілейної та станції Кривий Ріг-Головний новим автобусним маршрутом.

Петицію зареєстровано на сайті виконкому Криворізької міськради.
Автором петиції є Владислав Бащук. За його словами, зараз між районами Ювілейної до станції Кривий Ріг-Головний курсує тільки маршрутне таксі №307.

Тобто нині відсутнє сполучення цих районів комунальним транспортом.

«Мешканцям Ювілейної просто не надали альтернативу вибору, щоб їхати до залізничного вокзалу Кривий Ріг-Головний, і це, на жаль, дуже погано. Тому у зв'язку з цим я прошу створити новий автобусний маршрут, щоб проходив через цей район, та до ст. Кривий Ріг Головний», — йдеться в повідомленні.

Автор пропонує таку схему маршруту: "ст. Рокувата - 44 квартал - Універмаг - Ставки - КРЕС - 173 квартал - Ювілейна - Спаська - вул. Генерала Радієвського - пл. Володимира Великого - 95 квартал - 98 квартал - Автовокзал - Розвилка - ст. Кривий Ріг-Головний". А також пропонує присвоїти маршруту номер №9.

Нагадаємо, 26 грудня мешканка Кривого Рогу створила петицію, в якій закликає скасувати безкоштовний проїзд у комунальному транспорті та направити кошти на підтримку військових і на модернізацію рухомого складу.




Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну