Що подарувати на Новий рік 2024: універсальні та бюджетні ідеї

Що подарувати на Новий рік 2024: універсальні та бюджетні ідеї

Фото: Перший Криворізький

На наступному тижні, в ніч з 31 грудня на 1 січня, українці святкуватимуть Новий рік 2024. Але знайти кращий варіант подарунка для рідних та друзів іноді не так легко, як здавалось би.

Редакція «Першого Криворізького» підготувала список універсальних та бюджетних ідей для подарунків, аби полегшити вам вибір та допомогти визначитись з сюрпризом.


Адвент-календар


Це універсальний подарунок, адже відкривання нового елемента адвент-календаря стає приємною та заспокійливою рутинною діяльністю, яка допоможе зняти стрес та створити сприятливий настрій. Купити його можна в будь-якому канцелярському магазині, де є листівки, подарунки, іграшки тощо.

А для дітей адвент-календар може бути інструментом для розвитку самоконтролю та чекання.

Термокружка

Термокружка чудовий бюджетний подарунок, який несе з собою ряд корисних переваг:

  • здатна тривалий час утримувати напої гарячими або холодними;
  • користуючись термокружкою, людина ви уникаєте використання одноразових посудин і, таким чином, сприяєте збереженню навколишнього середовища;
  • зручна для використання в дорозі, на роботі, на прогулянці чи взагалі в будь-якому місці.

Подарунковий сертифікат

Якщо ваші рідні чи друзі довго не могли визначитись з подарунком, то подарунковий сертифікат їх точно приємно здивує. Головне відштовхуватись від вподобань рідних та друзів. Подарунковий сертифікат може бути оформлений на будь-яку послугу, а також на придбання товарів у магазинах, фотосесію тощо.

Книга

Книга завжди вважалася одним з найкращих подарунків. По-перше, вибір правильної книги може сприяти особистому розвитку, надихати до самовдосконалення та впливати на зміну світогляду. А по-друге, читання викликає емоційні реакції, будь то сміх, сльози чи враження. Такі емоційні враження можуть збагатити життя. Головне не забудьте влучити в потрібний жанр.

Зволожувач повітря

Взимку це необхідна річ для кожного, тому саме цей подарунок буде не тільки гарно вписуватись в інтер'єр кімнати, а ще й буде дуже корисним для здоров'я. Зволожене повітря полегшує дихання під час сну, сприяючи глибшому та спокійнішому сну. А також, Зволожене повітря може допомагати у запобіганні розповсюдженню вірусів, оскільки вони менше поширюються у зволоженому повітрі.

Новорічний гном

Гном — це символ новорічних та різдвяних свят в скандинавській традиції, який покохали як дорослі, так і діти. Ця чарівна фігурка стане унікальною прикрасою для будь-якого дому. Також гноми вважаються символами щасливого та достатнього життя.

Скринька для прикрас

Скринька для прикрас оригінальний та особливий подарунок, особливо якщо враховані вподобання та стиль отримувача. Вона допомагає організувати та зберігати різні види прикрас — від намистин та сережок до браслетів та кілець.

Сумка для ноутбука

Практичний подарунок, може служити для тих, хто часто використовує ноутбук у роботі чи навчанні. Крім цього, сумка для ноутбука є ідеальним аксесуаром для подорожей, оскільки вона дозволяє зручно переносити ноутбук.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького

Посилання скопійовано в буфер обміну