Як зустріти Новий рік вдома: чотири поради від «Першого Криворізького»

Як зустріти Новий рік вдома: чотири поради від «Першого Криворізького»

Фото: Перший Криворізький

Українці вже майже другий рік доводять всьому світу, що вміють боротися за життя і насолоджуватися ним навіть у найскрутніші часи. І новорічна ніч – не виняток. Свято ніхто не скасовував, тож не радимо залишати себе та рідних без шампанського та гарного настрою.

Редакція «Першого Криворізького» зібрала різні поради, які допоможуть зберегти святковий настрій та відсвяткувати Новий 2024 рік вдома.

Зовсім неважливо з ким ви вирішили зустріти Новий рік: рідними, друзями, коханою людиною або на самоті. Ці корисні поради допоможуть зробити ваш святковий вечір веселішим.


Прикрасити дім

Радимо створити святковий настрій та облаштувати затишок вдома перед святами. А якщо у вас є діти, обов'язково прикрасьте разом ялинку. Та й дорослим цьогоріч потрібно відчути трішки свята, тому новорічна ялинка точно не буде зайвою.

Також можна заздалегідь домовитися з рідними та друзями про таємного Санту та розподілити хто кому дарує подарунки, щоб у новорічну ніч ніхто не залишився без презенту. А якщо ви святкуєте на самоті, то подаруйте собі те, що ви давно хотіли, але не знаходили на це час або коштів.

Також радимо завчасно подумати за страви на святковий стіл, щоб 30 або 31 грудня не бігати в пошуках консервованого горошку або звичайного хліба.

Як обрати якісну та безпечну новорічну гірлянду: практичні поради для криворіжців

Новорічний стіл


Святковий стіл варто накрити та зібратися за ним у колі рідних навіть в тому випадку, якщо у вас зовсім немає святкового настрою. Якщо немає сил та наснаги готувати десятки кулінарних витворів, то можете замовити улюблені страви в ресторані. Але радимо зробити попереднє замовлення завчасно, щоб не залишитись голодними.

Також можна подумати щодо незвичайних напоїв та пошукати цікаві рецепти. Для дітей замість звичайного соку або дитячого шампанського радимо приготувати лимонад, безалкогольний мохіто або звичайні молочні коктейлі. І не забудьте про десерти, бо солодке підіймає настрій, а це зайвим не буде.

Святкова фотозона


Після лютого 2022 року більшість зрозуміли, що треба цінувати момент, особливо щасливі та святкові. Тому пропонуємо запам'ятати новорічну ніч та зафіксувати її у фото. А зробити кадр дійсно святковим зможе облаштована фотозона. Сфотографуйтеся всією родиною, а потім ці світлини можна буде роздрукувати та вклеїти до альбому або розмістити фотоколаж у рамці.

Піжамна вечірка


А для тих, кому не хочеться застілля, гучних компаній пропонуємо влаштувати піжамну вечірку. Одягайте свої затишні костюми, беріть смаколики і залазьте в ліжко для перегляду новорічних фільмів.


Редакція «Першого Криворізького» бажає щасливих та тихих свят! Віримо у світле, мирне майбутнє України у Новому році.

Посилання скопійовано в буфер обміну