Новий рік 2024: яка тварина, колір та стихія принесуть удачу

Новий рік 2024: яка тварина, колір та стихія принесуть удачу

Фото: Dovidka.biz.ua

2024 рік пройде під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона. Ця особлива й чарівна тварина є п'ятою у циклі з 12 тварин, які з'являються в китайському зодіаку. І вона ж найшанованіша в Китаї.

Дракон став символом імператорської влади, сили, багатства та добробуту. Оскільки він поєднує в собі дух землі та неба, то володіє такими якостями як врівноваженість та спокій, мудрість та знання.

Тож, якщо вірити Східній астрології, 2024 рік надасть безліч можливостей зробити світ кращим. Дракон буде допомагати впевненим і цілеспрямованим людям, які розвиваються й прагнуть більшого. Він буде давати підказки, як подолати будь-які перешкоди та вийти з будь-яких ситуацій цілими й неушкодженими.

У якому кольорі зустрічати 2024-й рік

Заведено вважати, що одяг, у якому людина зустрічає новий рік, може принести як удачу, так і "розлютити" тварину-покровителя року.

Оскільки Дракон не любить рутини та бідності, одяг має випромінювати розкіш. Також символ 2024 року любить блиск, а тому золоті або яскраві прикраси, паєтки тощо — ідеально підходять для зустрічі Нового року.

Щасливими кольорами 2024 року є похідні від елементів Землі та Дерева, а саме — смарагдовий зелений і жовтий. Для святкового вбрання також підійдуть срібний та білий кольори.

Яка стихія принесе удачу

За китайськими віруваннями, з кожним знаком зодіаку пов'язана одна або кілька з п'яти стихій:
  • дерево;
  • вогонь;
  • земля;
  • метал;
  • вода.
Дракон уособлює стихії Землі та Дерева.
Земля — це баланс інь та янь, жіночого та чоловічого начал. Вона асоціюється з такими якостями, як терпіння, вдумливість, практичність, працьовитість і стабільність. Дерево ж є символом нового начала. Цей елемент означає зростання і прогрес.
Звичайно, головною стихією 2024 року стане дерево. А удача супроводжуватиме впевнених у собі людей, які мають чіткі та благородні цілі.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну