Надихаючі історії жінок під час війни: у Кривому Розі відбулася конференція

Надихаючі історії жінок під час війни: у Кривому Розі відбулася конференція

Фото: Перший Криворізький

У суботу, 16 грудня, у Кривому Розі відбулась конференція під назвою «WE. (Women. Empower.) Надихаючі історії жінок під час війни», яку організувала громадська організація «Об'єднання Відповідальних Громадян».

Про це з місця події повідомляє журналіст "Першого Криворізького".

На конференції були присутні представники бізнесу, громадського сектору, медіа та жінки, які служать у Збройних Силах України.

Кожна зі спікерок розповідала власну історію та свій шлях до успіху.

«Ця конференція про досвід жінок України під час війни, про який вони наважились говорити. Про нелегкі рішення, які доводиться приймати. Про неймовірні історії успіху та невдач. Про ціну, яку нам доводиться платити за свободу. Про боротьбу, протистояння і перемоги у різних сферах: ЗСУ, медицина, культура, освіта, політика, волонтерство, тощо», — йдеться на сторінці конференції у соцмережі.

На заході, який тривав з 10:00 до 18:00 у приміщенні Державного університету економіки та технологій, були присутні більше сотні людей.



Нагадуємо, що редакція онлайн медіа «Перший Криворізький» запрошує на нетворкінг за участі студентства "Задвинь тему".

Професійні криворізькі медійниці та медійники обговорять зі студентством та активною криворізькою молоддю, що і як вони хотіли б бачити в інформаційному просторі міста, де і як краще подавати публікації про історію Кривого Рогу тощо.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну