МАФи у Довгинцівському районі: в одному з департаментів відсутні документи на їхні розміщення

МАФи у Довгинцівському районі: в одному з департаментів відсутні документи на їхні розміщення

Фото: Перший Криворізький

8 грудня вночі у Довгинцівському районі Кривого Рогу на мікрорайоні Дружба за адресою Магістральна, 23 з'явилися МАФи.

Редакція "Першого Криворізького" звернулася до виконкому Довгинцівської районної ради, аби дізнатися, чи є дозвіл на розміщення даних конструкцій у цьому місці.

У відповідь на інформаційний запит журналістки "Першого Криворізького" заступниця директора Департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин Олена Недоруба повідомляє: "В департаменті відсутні документи, в яких містяться дозволи щодо розміщення залізних конструкцій за адресою: вулиця Магістральна, 23 у Довгинцівському районі".




Крім цього, голова Довгинцівської районної в місті ради Ігор Ратінов повідомив, що відповідно до відомостей, якими володіє виконком районної в місті ради — рішення щодо присвоєння поштових адрес металевим конструкціям, розташованих за адресою: вулиця Магістральна, 23, не приймалися.

Читайте також: Що задекларував голова Довгинцівської райради у Кривому Розі

Водночас зазначається, що державний контроль з перевірки законності розміщення металевих конструкцій, які розташовані за адресою: вулиця Магістральна, 23, не належать до повноважень виконкому Довгинцівської районної в місті ради.




Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну