Що можна подивитись у кінотеатрах Кривого Рогу у грудні 2023

Що можна подивитись у кінотеатрах Кривого Рогу у грудні 2023

Фото: Перший Криворізький

Редакція "Першого Криворізького" зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах міста.

Вонка

Віллі Вонка, як ніхто інший знає, наскільки смачним може бути шоколад. Він чимало часу витратив на вивчення усіх тонкощів приготування. Хлопець з радістю відкрив би магазин, однак на заваді йому стоять старі й скупі власники місцевих кондитерських лавок.

Мюзикл та комедія для сімейного перегляду «Вонка» зняв режисер Пол Кінґ («Паддінгтон») за сценарієм, написаним ним спільно з Саймоном Фарнебі. Основні зйомки проходили в Великобританії.




Переліт

Голова сімейства крижнів Мак переконаний, що у світі немає кращого місця, ніж затишний ставок, на якому вони живуть. Його дружина Пем іншої думки. Вона знає, що є місця набагато цікавіші і не готова марнувати своє життя дивлячись щодня на одні й ті самі дерева біля води. Та й діти мають побачити світ. Вона переконує Мака вирушити у далеку подорож до Ямайки. Дорогою їм належить перетнути Нью-Йорк, де вони зустрінуть нових друзів.



Бажання

У королівстві Росас можуть виконувати будь-які бажання. Для цього не потрібно довго тримати їх у собі, а слід віддати місцевому королю Магніфіку. Харизматичний і впливовий король у всіх викликає довіру, проте 17-річна Аша відчуває незрозумілу тривогу, яка походить від нього. Якось вона пішла подалі від людей і звернулася зі своїми бажаннями до неба. Відповідь виникла швидше, ніж дівчина могла розраховувати. Маленька Зірка прилетіла до неї.

Навіть домашньому улюбленцю Аші, козлику Валентину, Зірка виконала його заповітне бажання.



Три мушкетери: Міледі


На очах у д'Артаньяна викрадають його улюблену Констанцію. Щоб врятувати дівчину, мушкетер поєднує зусилля із загадковою Міледі Вінтер. Починається війна, і це руйнує всі плани. Атос, Портос і Араміс вже на фронті, а король все більше піддається впливу кардинала Рішельє.

Погані гноми. Різдвяний розгром

Американець Білл успадковує маєток у Норвегії. Після переїзду його син Лукас першим зустрічає комора, який вважає себе єдиним власником цих будівель. Він дуже добрий і милий, якщо люди виконують прості умови, як, наприклад, жодних змін у сараї. Білл хоче організувати тут міні-готель. Звичайно, має бути багато роботи. Масштаб змін, які невдовзі мають статися, дратує гнома.




Посилання скопійовано в буфер обміну