На Дніпропетровщині поліцейські затримали чоловіка, який забив дівчину до смерті

На Дніпропетровщині поліцейські затримали чоловіка, який забив дівчину до смерті

Фото: Поліція Дніпропетровської області

13 грудня правоохоронці затримали 31-річного нападника, який забив 21-річну дівчину до смерті. Щоб уникнути покарання, чоловік вирішив інсценувати загибель дівчини нібито від ДТП — виніс тіло на узбіччя дороги та втік.

Про це йдеться на сайт Поліції Дніпропетровської області.

В одному із селищ Кам`янського району біля дороги виявили тіло 21-річної місцевої жительки з тілесними ушкодженнями. На місце пригоди одразу виїхали слідчі.

Поліцейські за кілька годин встановили обставину злочину та затримали підозрюваного. Ним виявився 31-річний місцевий житель. Злочин стався 11 грудня.

Потерпіла перебувала в гостях, де у неї виник конфлікт з 31-річним чоловіком. Під час сутички нападник завдав дівчині численні тілесні ушкодження. Після скоєного зловмисник ліг спати, а загиблу дівчину залишив в іншій кімнаті. Наступного дня, чоловік виніс тіло на узбіччя дороги аби інсценувати ДТП.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частини 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід — тримання під вартою.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну