Якій ялинці надають перевагу криворіжці: опитування

Якій ялинці надають перевагу криворіжці: опитування

Фото: Перший Криворізький

Мешканці та мешканки Кривого Рогу все більше починають готуватися до новорічних та різдвяних свят. Прикрашають власні оселі, поповнюють запаси новорічних прикрас, купують гірлянди, а також встановлюють найголовніший новорічний атрибут — ялинку.

Журналісти редакції "Першого Криворізького" запитали у містян та гостей міста чи планують вони встановлювати ялинку цьогоріч в оселі та якій більше надають перевагу — живій чи штучній?

Наразі у більшості криворіжців та переселенців, які нині живуть у Кривому Розі настрій не зовсім святковий. Адже через те, що в країні війна люди вважають, що зараз не на часі ставити новорічну ялинку вдома.

«Напевно не будемо ставити, тому що ми з Херсону — переселенці. Нема в нас того настрою. Зараз не той час, щоб ставити ялинку якусь. Треба, щоб швидше закінчилася ця війна, а потім вже будемо всі разом святкувати», — говорить переселенець з Херсону.

Також місцеві діляться, що ялинка вдома є, але наразі не бачать потреби її ставити.

«В мене вдома є ялинка, котрій вже років 10. Штучна ялинка, я її в цьому році не ставила, бо не бачу потреби», — говорить криворожанка.

Але також є й ті хто все ж таки поставив новорічну ялинку.

«Так, поставили вже. Ні, штучна ялинка, щоб дешевше було на наступний рік, аби не купувати», — говорить місцева мешканка.

Читайте також: Як вибрати безпечні ялинкові прикраси: корисні поради для криворіжців

Криворіжці діляться, що живій ялинці надають перевагу, тому що вона має приємний аромат.

«Ще не ставили ялинку. Але жива ялинка, є жива ялинка, штучна [не подобається]», — говорить криворожанка.

Крім цього, ті кому подобається штучна, говорять, що використовують її в цілях економії, аби не витрачати кошти у наступному році.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну