Протягом доби на фронті відбулось 73 бойових зіткнення

Протягом доби на фронті відбулось 73 бойових зіткнення

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом доби на фронті відбулось 73 бойових зіткнення. На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 2 атаки ворога в районі Синьківки Харківської області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Лиманському напрямку, сили оборони відбили 8 атак ворога в районах Спірного та Веселого Донецької області.

На Бахмутському напрямку, силами оборони відбито 13 атак противника в районах Богданівки, Кліщіївки, Андріївки та Північного Донецької області.

На Авдіївському напрямку, наші захисники відбили 36 атак ворога в районах східніше Новобахмутівки, Авдіївки, південніше Сєверного, південніше Тоненького, Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

На Мар’їнському напрямку, сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки, Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області, де противник здійснив 12 безуспішних атак на позиції наших захисників.

На Шахтарському напрямку ворог наступальних дій не вів.

На Запорізькому напрямку сили оборони відбили 3 атаки противника в районах північніше Приютного та західніше Новопокровки Запорізької області.

На Херсонському напрямку артилерійських обстрілів противника зазнали Антонівка Херсонської області та місто Херсон.

Сили оборони України надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра у Херсонській області. Продовжують завдавати російським загарбникам вогневого ураження.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну