На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили 34 атаки противника

На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили 34 атаки противника

Фото: Генштаб ЗСУ

На Авдіївському напрямку Сили оборони успішно відбили 34 атаки противника в районах східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, Сєверного, Тоненького, Первомайського Донецької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Протягом минулої доби відбулося 91 бойове зіткнення.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 7 атак ворога в районі Синьківки Харківської області.

Нагадаємо, вночі сили ППО знищили 15 ударних безпілотників.

Також на Лиманському напрямку Сили оборони відбили 6 атак ворога в районах Тернів, Веселого, Роздолівки Донецької області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 12 атак ворога в районах Богданівки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.
На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де нашими захисниками відбито 17 атак.

Крім цього, на Шахтарському напрямку нашими захисниками відбито одну атаку ворога в районі північніше Новодонецького Донецької області.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 6 атак противника в районах західніше Вербового, Новопрокопівки та Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони надалі утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра, продовжують вести контрбатарейну боротьбу, наносять вогневе ураження по тилах противника.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну