Актуальне

У Кривому Розі капітально ремонтують інфекційну лікарню

У Кривому Розі капітально ремонтують інфекційну лікарню

Фото: управління преси та інформації

У криворізькій інфекційній лікарні проводять капітальний ремонт і перепланування.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики Криворізької міськради.

Реалізація цього проєкту здійснюється за кошти Уряду Німеччини, що надаються через Німецький банк розвитку KfW та на умовах співфінансування з міським бюджетом. Інфекційна лікарня на наступний рік буде з новою лабораторією з обладнанням та устаткуванням.

Наразі триває капітальний ремонт лабораторного корпусу інфекційної лікарні. Вже виконано 30% робіт від плану. Виконані заміна покрівлі, інженерних систем та комунікацій, дверей і, частково, утеплений цоколь. Частина утеплення буде перенесена на весну. На початок літа заплановано відкриття лабораторії.

Днями інфекційна лікарня отримала, у рамках Меморандуму з Українським фондом соціальних інвестицій, новітнє обладнання для роботи клініко-діагностичної лабораторії: 6 термостатів сухоповітряні, 5 центрифуг лабораторних, 5 мікроскопів бінокулярних, 4 стерилізатори повітряні, 4 лабораторні холодильники, 2 автоматичних гематологічних аналізатори, напівавтоматичний біохімічний аналізатор, автоматичний коагулометр, станція аналізу сечі. Загальна вартість переданого обладнання склала понад 6,2 мільйона гривень.


Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну