Важливо

У Дніпрі затримали чоловіків, яких підозрюють у торгівлі зброєю

У Дніпрі затримали чоловіків, яких підозрюють у торгівлі зброєю

Фото: Поліція Дніпропетровської області

Правоохоронці затримали трьох чоловіків, яких підозрюють у торгівлі зброєю та боєприпасами.

Про це йдеться на сайті Поліції Дніпропетровської області.

Поліцейська спецоперація за участі близько 100 правоохоронців тривала дві доби. Проведено 16 обшуків, затримано трьох осіб, які підозрюються у торгівлі зброєю та боєприпасами і відмиванні грошей.

1 грудня в одному з гаражних кооперативів міста правоохоронці заблоковували автомобіль «Toyota Highlander» та затримали чоловіків, причетних до вказаних злочинів.

Спільниками виявились троє жителів Дніпра: організатор та двоє виконавців. У ході обшуків за місцями мешкання, в гаражах та в автомобілях «бізнесменів» слідчі вилучили арсенал зброї, боєприпасів та вибухових речовин: 21 пістолет, 7 пістолетів-кулеметів, 14 рушниць, 5 гвинтівок, 10 автоматів Калашникова, близько 25 тисяч набоїв різного калібру та пакування, 36 протитанкових гранатометів, 76 гранат, димові шашки та інші речові докази. Крім цього, у зловмисників вилучено великі суми грошей: 5,7 мільйона доларів, майже 50 тисяч євро, понад 700 тисяч гривень, а також п’ять автомобілів преміум-класу.

Чоловіків затримали та обрали їм запобіжні заходи у виді тримання під вартою. Також розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 209 (легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну