Скільки коштує нагляд за усуненням пошкоджень від агресії РФ у криворізькому будинку

Скільки коштує нагляд за усуненням пошкоджень від агресії РФ у криворізькому будинку

Фото: Перший Криворізький

Управління капітального будівництва виконкому Криворізької міськради оприлюднило дві закупівлі: на послуги з технічного нагляду та авторського нагляду за усуненням аварії внаслідок збройної агресії РФ у будинку по вулиці Каштанова.

Інформацію про це оприлюднено на сайті держзакупівель prozorro.

Після ворожого ракетного удару по Кривому Розі 16 грудня, у будинку по вулиці Каштанова, 27 було повністю зруйновано 9 квартир.

Послуга з технічного нагляду за усуненням аварії обійшлась міському бюджету у 32 292,06 гривень.

Постачальником послуг стала ФОП Бихно Марина Володимирівна.

Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, зареєстрована у серпні 2008 року у Кривому Розі. Цьогоріч ФОП отримала держзамовлень на суму у 6 168 898 гривень.

Постачальником послуг з авторського нагляду за усуненням аварії стало товариство з обмеженою відповідальністю "Криворіжцивільпроект". ТОВ виконає роботи за суму 25 632 гривень.

За даними Youcontrol, "Криворіжцивільпроект" зареєстроване у листопаді 2014 року у Кривому Розі. У 2023 році ТОВ отримало держзамовлень на суму у 8 698 895 гривень.

"Криворіжцивільпроект" виконало розробку проєктно-кошторисної документації для усунення аварії внаслідок влучання ворожої ракети у будинок по вулиці Каштанова за 438 768,13 гривні.




Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну