Актуальне

Опитування: чи вірять криворіжці у Чорну п`ятницю і що купують

Опитування: чи вірять криворіжці у Чорну п`ятницю і що купують

Фото: Перший Криворізький

Щороку наприкінці осені в Україні та в інших країнах стартує «Чорна п'ятниця». У Кривому Розі вже більшість магазинів розпочали сезонний розпродаж. Та чи планують містяни та гості міста брати участь у найочікуваніший шопінг року?

Редакція онлайн медіа «Першого Криворізького» запитала у криворіжців чи вірять вони у «Чорну п'ятницю» та що планують придбати зі знижками.

Значна частина криворіжців говорять, що вірять у "Чорну п'яницю", адже у магазинах розпочинаються великі знижки. А дехто стверджує, що це просто змінені цінники.

«Я не вірю, тому що вони накручують ціни навпаки», — ділиться криворожанка.

Містяни у «Чорну п'ятницю» планують купувати техніку, одяг, а також аксесуари для телефону.

«Вірю, купували, і буду купувати сьогодні порохотяг», — каже місцевий.
Нагадаємо, нещодавно редакція онлайн медіа 1kr.ua проводила опитування щодо того, які культурні заходи відвідують містяни у Кривому Розі. Що б вони хотіли відвідувати та чи знають криворіжці сучасних відомих культурних діячів з Кривого Рогу?

Деякі мешканці Кривого Рогу також говорять, що нічого ще не шукали, і не збираються купувати, адже попереду чекає Новий Рік.

«Нічого не шукала, насправді. Купувати, мабуть, ні, тому що попереду Новий Рік. На такі подарунки, котрі хотілось би купити, знижок немає, на жаль. Тому ніяк», — поділилася криворожанка.
Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну