Виплати з бюджету Кривого Рогу: хто отримає у листопаді

Виплати з бюджету Кривого Рогу: хто отримає у листопаді

Фото: Перший Криворізький

У листопаді допомогу з міського бюджету отримають ще 3132 криворіжці, на суму 18,5 мільйонів гривень. Усього, на різні види грошової допомоги, яких за міською Програмою передбачено понад 50 видів, з початку року спрямовано 415,7 мільйона гривень.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики Криворізької міськради.

Продовжуються виплати матеріальної допомоги мешканцям на усунення пошкоджень майна ракетними обстрілами. У цьому місяці допомогу отримають ще 16 громадян на загальну суму 300 тисяч гривень. З початку року таку допомогу отримали 2411 жителів із них 73 - на придбання житла. Це ті квартири, які були зруйновані внаслідок ворожих ударів по вулицях Каштанова, Героїв АТО та по дев'ятиповерхівці на вулиці Українській. Загальна сума виплат на пошкоджене майно з початку року склала 106,1 мільйонів гривень.

Також місто підтримує учасників бойових дій, людей з інвалідністю внаслідок війни, родини загиблих військовослужбовців. Це - і виплати одноразової грошової допомоги 100 тисяч гривень сім’ям військовослужбовців, які загинули, і щорічна грошова допомога 5000 гривень учасникам бойових дій — таку допомогу отримали з початку року вже 4166 криворіжців, і щомісячна - у розмірі 2580 гривень - членам сімей військовослужбовців, які загинули або пропали безвісти в зоні АТО/ООС, а також багато інших пільг.

Також у листопаді допомогу з міського бюджету отримають ще 123 дитини з інвалідністю та онкохворі дітки. З початку року таку допомогу вже надано 2299 дітям.
У місті продовжується виплата матеріальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства. Так, у листопаді її отримають 189 чоловік. Також, для учнів з інвалідністю з дитинства у віці від 18 до 23 років, які здобувають освіту в закладах загальної, середньої, професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти, містом передбачена допомога у збільшеному розмірі 10 тисяч гривень. У цьому році таку допомогу вже надано 161 студенту.

Узагалі, з початку року на виплату матеріальної допомоги дітям з інвалідністю, особам з інвалідністю, у тому числі з дитинства з міського бюджету спрямовано 42,5 мільйони гривень.
Також, місто надає допомогу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. З початку року допомогу отримали 152 дитини.

Підтримує місто жителів, які опинилися у скрутному матеріальному становищі або потрібні значні кошти на лікування. Вони отримують матеріальну допомогу. У листопаді таку підтримку з міського бюджету отримають ще майже 600 криворіжців, з них 260 – на лікування. У 2023 році таку допомогу отримали вже майже 8 тисяч містян.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну