У Кривому Розі відремонтували ігрову залу ДЮСШ

У Кривому Розі відремонтували ігрову залу ДЮСШ

Фото: Перший Криворізький

У серпні розпочали поточний ремонт великої ігрової зали ДЮСШ №4, що у Покровському районі Кривого Рогу.

Про це повідомляє Управління перси та внутрішньої політики Криворізької міськради.

У спортзалі повністю замінили освітлення, відремонтували та пофарбували стіни і стелю, у фойє балкона уклали керамічну плитку на підлозі, поґрунтували та пофарбували стелю і стіни, зробили облицювання віконних укосів, пофарбували підлогу.

«У нас на сьогодні у 27 групах навчається 320 вихованців, серед них – 7 внутрішньо переміщених осіб. Тренування відбуваються з таких напрямків: гандболу, футболу, тенісу та таїландського боксу «Муей Тай». За 2022-2023 роки у нашій спортивній школі підготовлено 20 кандидатів в майстри спорту. І ми не зупиняємося, продовжуємо тренування. На жаль, війна внесла свої корективи в подальші змагання. Але, ми віримо в наших військових, в єдність український народу і непереможних криворіжців!», - підкреслив Руслан Кантур, директор ДЮСШ №4.

У 2023 році вихованці ДЮСШ № 4 здобули таких результатів: у чемпіонаті України з тенісу (до 14 років) - ІІ місце(один чол.), І місце(пара), ІІІ місце (пара),V місце (один чол.); чемпіонат України з тенісу (до 16 років) – ІX місце, ІІ місце(один чол.), ІІІ місце (пара); чемпіонат України з тенісу (дорослі) - V місце.
Таїландський бокс Муей Тай: чемпіонат світу – І чоловік –ІІ місце; чемпіонат України серед юніорів та дорослих – І місце. Гандбол: V літня Гімназіада України серед дівчат – V місце, Чемпіонат України з гандболу серед жіночих команд Вищої ліги – І місце,Чемпіонат України з гандболу серед жіночих команд «Вища Ліга»- ІІ місце.

У Кривому Розі з дотриманням правил безпеки працюють 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл

Після поновлення роботи спортивних шкіл в режимі офлайн, в них зараз тренується понад 5 тисяч юних криворіжців.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну