На Мар’їнському напрямку Сили оборони відбили 15 атак

На Мар’їнському напрямку Сили оборони відбили 15 атак

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом доби відбулось на фронті 33 бойових зіткнення. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні.

Зазначається, що на Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області, де Силами оборони відбито 3 атаки.

На Лиманському напрямку окупанти вели штурмові дії біля Сіверська Донецької області, успіху не мали.

Також на Бахмутському напрямку українські захисники відбили 5 атак противника поблизу Кліщіївки та східніше Південного Донецької області

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії східніше Новобахмутівки, Авдіївки, Сєверного та Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито 8 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де наші захисники відбили 15 атак.

На Херсонському напрямку противник завдав авіаційних ударів біля Зміївки, Новоберислава, Козацького.

Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження противнику.

Нагадаємо, сьогодні, 21 листопада, над Дніпропетровською областю військові з Повітряного командування «Схід» збили ворожу ракету.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну