Актуальне

Ліквідація негоди: енергетики повернули світло у 292 населених пунктах Дніпропетровщини

Ліквідація негоди: енергетики повернули світло у 292 населених пунктах Дніпропетровщини

Фото: Перший Криворізький

Енергетики завершують ліквідацію наслідків негоди. З вечора неділі до ранку вівторка аварійним бригадам вдалося повернути електропостачання понад 91 тисячі родин в 292 населених пунктах Дніпропетровської області.

Про це повідомляє пресова служба ДТЕК.

Ввечері 19 листопада внаслідок снігопаду та поривів шквального вітру на Дніпропетровщині сталися масові обриви електроліній. Без світла залишилися десятки тисяч осель. Найбільш постраждали від негоди Дніпровський, Кам’янський, Синельниківський та Новомосковський райони.

Фахівці працювали цілодобово, щоб якнайшвидше подати напругу в мережу. На ранок понеділка енергетикам вдалося відновити електропостачання для 63 тисяч клієнтів. А за наступну добу – повернути світло ще у 28 тисяч осель регіону.

Енергетики відновили роботу 1,1 тисячі трансформаторних підстанцій та понад 100 електроліній високої та середньої напруги. Світло повернули у 292 населені пункти, що були знеструмлені повністю або частково.

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну