Криворізькі студенти зустрілись з посадовцями

Криворізькі студенти зустрілись з посадовцями

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 10 листопада, голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук та начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко відвідали Державний університет економіки і технологій у Кривому Розі та поспілкувались зі студентами та викладачами.

Про це повідомляє журналістка “Першого Криворізького”.

Зустріч проходила в університетському укритті, адже в Україні тривала повітряна тривога.

Спілкування проходило у невимушеній обстановці. Студенти ставили актуальні та гострі питання: про ремонт доріг в громадах, що зазнають обстрілів, про доцільність існування у Кривому Розі виконкомів районних в місті рад, фінансування будівництва нового водогону, виплати за пошкоджене та зруйноване майно від агресії РФ та багато інших.

Микола Лукашук та Євген Ситниченко розповіли про свій шлях у політиці, про труднощі, яки виникли за їхньої каденції: пандемія Covid-19, а потім повномасштабна війна з РФ.

Микола Лукашук закликав молодь ходити на вибори і змінювати своє місто та країну: “Це ваше майбутнє, коли ви не приходити на вибори, ви п'ять років свого життя віддаєте комусь іншому, і хтось обирає, куди витрачати бюджетні кошти, хтось інший ними розпоряджається”.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну