Криворізькі рятувальники отримали партію техніки

Криворізькі рятувальники отримали партію техніки

Фото: kr.gov.ua

Рятувальники Кривого Рогу отримали техніку від іноземних партнерів: човни, автодрабину, автоцистерни та інше.

Про це йдеться на офіційному сайті Криворізької міськради.

Від норвезької благодійної організації рятувальники отримали чотири пікапи, які будуть використовуватись як оперативний транспорт, одну вантажівку, два легкомоторні човни на причепі, автодрабину, три автоцистерни, а французька гуманітарна організація ACTED надала 70 пожежних рукавів.

Всі машини проходять у Норвегії техобслуговування, техніка у гарному стані і криворізькі рятувальники працюють на ній та рятують життя людей.

«Обладнання від норвезьких колег вже покращило умови роботи криворізьких рятувальників, у яких зараз, під час війни, суттєво зросло навантаження. Проведена дуже велика робота в цьому напрямку. Важливо, щоб рятувальники мали спеціалізоване обладнання, бо це рятує життя», - підкреслив Олег Січкарук, т.в.о. начальника Криворізького районного управління ДСНС.

Лише за час воєнних дій рятувальники здійснили близько 4000 виїздів та ліквідували 2280 пожеж, у тому числі на об’єктах, що постраждали внаслідок ворожих обстрілів. А Криворізький піротехнічний підрозділ, на якого покладено багато завдань, зокрема, по розмінуванню не лише Криворізького району, але й звільнених районів Херсонської області, вже розмінував незліченну кількість ворожих боєприпасів, тільки на території нашої області понад 6000 – це і міни, і частини ворожих ракет, і реактивні снаряди, і касетні елементи.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну