Криворіжців запрошують пройти опитування про якість організації шкільного харчування

Криворіжців запрошують пройти опитування про якість організації шкільного харчування

Фото: ДніпроОДА

Батьків школярів з Дніпропетровщини, в тому числі Кривого Рогу, запрошують долучитися до опитування, аби оцінити якість організації харчування у навчальних закладах. Пройти анкетування можна до 27 листопада.

Про це йдеться на сайті Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

«Нам надзвичайно важлива думка батьків. Тому просимо їх відповісти на декілька питань. Результати обов’язково врахуємо. Адже хочемо розробити в області оптимальний варіант організації шкільного харчування. Безпечного, корисного, збалансованого», – повідомили в ОВА.

В анкетуванні питають думку мам і тат, як можна урізноманітнити меню. Приймають побажання та пропозиції. Просять вказати, який варіант для них найприйнятніший: буфетна продукція, коли страви готують у шкільний їдальні, або коли обіди привозить кейтеринг.

Варто нагадати, що у Кривому Розі формат онлайн-навчання, школярі та школярки навчаються дистанційно. Відповідно і харчування зараз у криворізьких школах немає.

Як ми писали раніше, у Дніпропетровській області стартувало масштабне опитування серед людей від 14 до 35 років. Їм пропонують заповнити анкету онлайн, дати відповіді на питання, які стосуються різних сфер життя: навчання, працевлаштування та дозвілля.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну