Що потрібно молоді: на Дніпропетровщині стартувало масштабне опитування

Що потрібно молоді: на Дніпропетровщині стартувало масштабне опитування

Фото: ДніпрОДА

В Дніпропетровській області стартувало масштабне опитування серед людей від 14 до 35 років. Їм пропонують заповнити анкету онлайн, дати відповіді на питання, які стосуються різних сфер життя: навчання, працевлаштування та дозвілля.

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна військова адміністрація на офіційному сайті.

Ініціатори прагнуть дізнатися, що молодь Дніпропетровщини хвилює найбільше і які потреби вона має.

«Маємо розуміти, що саме необхідно молоді. Більш ефективного способу, ніж запитати у неї самої, немає. Тому, плануючи свою роботу, зрозуміли – найпершим етапом буде вивчення потреб людей від 14 до 35 років. Тих, які проживають в регіоні», – йдеться у повідомленні.

Опитування охоплює різні теми. Освіта, можливості для розвитку та працевлаштування. Чи все це доступне молоді, чи всього вистачає. Йдеться у ньому й про дозвілля, знання прав, обов’язків і ментальне здоров’я.

«Після збору інформації та ретельного аналізу, ми розробимо стратегію ефективного розвитку молодіжної роботи», – пояснили в ОВА.

Дослідження Дніпропетровський обласний молодіжний центр проводить спільно з Обласною молодіжною радою при ОВА та ГО «Дуїт». А ще – за сприяння проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», який втілюється за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Триватиме опитування місяць. Пройти його можна тут.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну