Благоустрій почекає: у Кривому Розі відбулась мирна хода

Благоустрій почекає: у Кривому Розі відбулась мирна хода

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 4 листопада, криворіжці вийшли на мирну ходу з закликом до депутатів усіх рівнів направити бюджетні кошти на потребу Збройних сил України.

Про це повідомляє журналістка “Першого Криворізького” з місця подій.

“Дрони замість паротяга”, “Гроші на ЗСУ”, “ Мені потрібен живий чоловік вдома, а не нові МАФи”, “Бруківка замість мінометів?” — з такими плакатами криворіжці вийшли під стіни міськради.

“Ми тут сьогодні, щоб міська влада виділила кошти на потреби ЗСУ, щоб було менше загиблих”, — сказав учасник акції Святослав.

Минулої суботи під стінами міськради також проходив мітинг з такими ж вимогами.

Містяни пройшли з плакатами проспектом Металургів на 95 квартал до Стели Героїв. Там організатори акції збирали підписи під зверненням до Верховної Ради, Дніпропетровської облради та криворізьких депутатів з вимогою заборонити на час війни витрати бюджетних коштів на свята, заходи, утримання різноманітних клубів та громадських організацій, закупівлю невійськової техніки та обладнання, на ремонти та будівництво об’єктів, які не пов’язані з захистом Незалежності та суверенітету України та стабільністю критичної інфраструктури.

“Я вважаю максимум бюджетних коштів має витрачатись на Збройні сили України. Війна не закінчилась, вона не десь там, вона кругом. В нашому місті і по всій Україні вже 10 років. Я вважаю, що недоречно використовувати гроші на ремонт доріг, на привокзальну площу”, — сказала учасниця акції.

На що чиновники витрачають кошти платників податків у Кривому Розі можна відстежити у спецпроєкті “Бюджет Кривого Рогу”.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну