Що зараз транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Що зараз транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Редакція "Першого Криворізького" зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах міста.

П'ять ночей у Фредді. Жахи, 16+

Blumhouse представляє адаптацію популярної горор-серії відеоігор на великих екранах! Звичайна робота охоронця у популярній піцерії у Фредді перетворюється на справжнє жахіття з приходом ночі.

Квитки коштують від 110 до 140 гривень.


Вбивці квіткової повні. Детектив, 16+

Леонардо Ді Капріо та Роберт Де Ніро у новому фільмі Мартіна Скорсезе! Детективна історія про вбивство корінних жителів Сполучених Штатів — племені Осейджу у 1920-х, що призвела до масштабного розслідування ФБР.

Квитки коштують від 110 до 140 гривень.


Тролі: Знову разом. Пригоди, анімація, комедія, 0+

Продовження музичного анімаційного блокбастера на великих екранах! Зустрічайте улюблених героїв у новій яскравій історії сповненій викликів та пригод.

Квитки коштують від 110 до 140 гривень.


Щенячий Патруль: Мегакіно. Пригоди, анімація, комедія, сімейний, 0+

Щенячий патруль повертається у новій анімаційній пригоді! Завдяки чарівному метеориту, що впав на Бухту Пригод, Щенячий патруль отримує нові мега сили для боротьби з противниками. Начувайтеся лиходії, могутні щенята вже близько!

Квитки коштують від 130 гривень.


Аркі у країні монстрів. Пригоди, анімація, фантастика, 0+

Юна Аркі – найнезвичайніший підліток на планеті. Вона товаришує з фантастичними істотами і постійно винаходить дивовижні пристрої. Але коли її батька викрадає небезпечний вчений, їй доводиться подолати свої страхи та вирушити на його пошуки у загадкове Місто Світла. Все більше розкриваючи таємниці цього місця, Аркі розуміє, що їй доведеться врятувати не лише свого тата, а й увесь світ!

Квитки коштують від 110 гривень.



Посилання скопійовано в буфер обміну