Протягом минулої доби на фронті відбулося 38 бойових зіткнень

Протягом минулої доби на фронті відбулося 38 бойових зіткнень

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом доби на фронті відбулось 38 бойових зіткнень.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.
На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки, Іванівки Харківської області.

Також на Лиманському напрямку ворог наступальних дій не вів. Завдав авіаційних ударів в районах Серебрянського лісництва, Виїмки та Спірного Донецької області.

На Бахмутському напрямку ворог 6 разів безуспішно намагався відновити втрачене положення в районах Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Сєверне та Тоненьке Донецької області, де Силами оборони відбито 5 атак.

На Шахтарському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районі Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку окупанти завдали авіаційних ударів в районах населених пунктів Республіканець, Антонівка, Новокаїри, Придніпровське, Тягинка Херсонської області.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну