Що заборонено у Кривому Розі та районі під час комендантської години

Що заборонено у Кривому Розі та районі під час комендантської години

Фото: Перший Криворізький (ілюстрація)

У 15 громадах Криворізького району, включно з містом, посилили контроль заходів безпеки в умовах воєнного стану. До документу «Про дію комендантської години на території Криворізького району» внесли зміни.

Про це йдеться у telegram Криворізької РВА.

«На превеликий жаль, на другому році жорстокої війни, яку розв'язала Росія на території України, все ще є окремі люди та організації, підприємці, які нехтують загальними правилами і вимогами щодо безпеки всередині населених пунктів району. Після настання комендантської години вони влаштовують гучні вечірки, проводять масові заходи чи провадять підприємницьку діяльність. Вважаю, що в країні, яка перебуває у стані війни, такі дії неприпустимі», - повідомив голова Криворізької РВА Євген Ситниченко.

Тому розпорядженням начальника Криворізької районної військової адміністрації від 19 жовтня 2023 року посилили контроль заходів безпеки в умовах воєнного стану.

На період дїі комендантської години заборонено:

  • проведення розважальних та благодійних заходів (концертів, шоу-програм, дискотек, виступів виступів професійних та аматорських колективів, ярмарків, спортивних змагань тощо;
  • робота закладів харчування, розважальних закладів (барів, кафе, ресторанів тощо).

Час комендантської години залишається незмінним - з 23:00 до 05:00.

З розпорядженням можна ознайомитися на офіційному сайті Криворізької районної військової адміністрації.

Як ми писали раніше, в Україні хочуть запровадити штрафи за порушення комендантської годинивід 8 500 до 102 000 гривень.


Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну