Підробив пенсійне посвідчення: поліція затримала криворіжця, який хотів виїхати в Румунію

Підробив пенсійне посвідчення: поліція затримала криворіжця, який хотів виїхати в Румунію

Фото: Depositphotos

У Дністровському районі правоохоронці викрили 35-річного жителя криворіжця, який за допомогою фальшивого пенсійного посвідчення та довідки намагався перетнути державний кордон у період воєнного стану.

Про це повідомляє ГУНП в Чернівецькій області.

Поліцейські міста Хотин викрили чоловіка, який у травні цього року за допомогою підробленої нотаріально завіреної ксерокопії пенсійного посвідчення та довідки про перебування на консульському обліку намагався виїхати з України.

Зокрема, на міжнародному пункті пропуску через державний кордон України для автомобільного сполучення «Мамалига» 35-річний житель Кривого Рогу надав для перевірки прикордонникам фальшиві документи.

Наразі дізнавачі поліції завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частинами 1 і 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

За вчинення таких протиправних дій передбачене покарання до п’яти років позбавлення волі.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну