На Дніпропетровщині запустили 96 котелень

На Дніпропетровщині запустили 96 котелень

Фото: Перший Криворізький

На Дніпропетровщині вже запустили 96 котелень. Подачу тепла розпочали у Кривому Розі, Дніпрі, Вільногірську, Покрові, Синельниковому, Тернівці.

Про це йдеться на сайті Дніпропетровської обласної держадміністрації.

«Коли саме вмикати опалення, визначає влада на місцях. Технічно до цього регіон готовий на 100%, — пояснив заступник начальника ОВА Максим Беспальчук. — Вже подали тепло до деяких шкіл, дитсадків, лікарень та житлових будинків».

У Павлограді реконструюють гуртожиток для переселенців. На це виділили майже 115 мільйонів гривень.

«Вже готова проєктно-кошторисна документація. Формується пакет документів на виконання робіт та проходження експертизи, — розповів Максим Беспальчук. – А ще у планах оновити водозабір. На ці роботи отримали понад 65 млн грн. Завершується розробка проєкту – він має бути готовий в листопаді».

Протягом тижня, що минув, Дніпропетровщина зазнала втрат через атаки російської армії. Загалом загинули троє людей. Ще шестеро — постраждали.

«Воювати з мирними — така незмінна тактика ворога. Він бив ракетами, артилерією, дронами. Поцілив по Дніпровському, Нікопольському, Синельниківському районах, Павлограду та Кривому Рогу», — наголосив заступник очільника області.

В результаті обстрілів понівечені житлові будинки, об’єкти інфраструктури та приватне підприємство, готель, гімназія, клуб, сонячні панелі.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну