Афіша заходів: куди піти криворіжцям на вихідних

Афіша заходів: куди піти криворіжцям на вихідних

Фото: Перший Криворізький

Редакція «Першого Криворізького» підготувала афішу заходів у місті, куди можна сходити у вихідні.

Сьогодні, 20 жовтня, мешканці міста встигають придбати квитки на благодійний концерт "ТІК", який відбудеться ввечері в палаці молоді та студентів, за адресою Віталія Матусевича, 11а. Початок о 19:00. Вартість квитка від 250 гривень.

Завтра, 21 жовтня, в місті відбудеться літературний конкурс-батл "Поетична спотичка". У «Спотичці» можуть узяти участь усі, хто пише вірші українською на будь-яку тему.

Захід проходитиме у ЄКЦ Бейт Грехем, за адресою вулиця Павла Глазового, 41а. Початок о 15:00.

Для поетів і поеток участь безкоштовна, вартість квитка для глядачів — 100 грн (для військових та переселенців — також безкоштовно). Прибуток від продажу квитків іде у збір на авто для 21 Окремої бригади НГУ.

22 жовтня криворіжці можуть прийти на виставу "День Тролів". Відбудеться вона у театрі драми та музичної комедії ім. Т.Г. Шевченка, за адресою проспект Поштовий, 23 о 12:00. Вартість квитка від 150 до 300 гривень.

Дітям до 4-х років (включно, за пред'явленням свідоцтва про народження) вхід безкоштовний при наявності квитка у дорослого без окремого місця.

Частина коштів від прибутку піде на допомогу ЗСУ.

Також 22 жовтня, у неділю, до Кривого Рогу завітає з програмою "Дизель Шоу".

Концерт «Дизель Шоу» проходить на підтримку військових Збройних сил України. Частину коштів, виручених за квитки, команда традиційно передає до благодійного «Дизель Фонду», що вже рік закриває найнеобхідніші потреби українських оборонців і допомагає прифронтовим містам.

Проходитиме концерт у палаці молоді та студентів, за адресою Віталія Матусевича, 11а. Початок з 16:00 до 18:00 та з 19:00 до 21:00. Вартість квитка від 300 до 900 гривень.

Також на вихідних мешканці Кривого Рогу можуть піти до кінотеатру «Мультиплекс» або «Олімп» і подивитися такі фільми:

  • Тролі: знову разом
  • Вбивці квіткової повні
  • Щенячий Патруль: Мегакіно
  • Велика прогулянка
  • Привиди у Венеції

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну